O stare de bine unică, beneficii multiple

SLĂBIT

Kilograme pierdute ...

Motivat ca niciodată să pierdeți în greutate? Următoarea informație vă oferă un motiv în plus de a face WATERBIKE®: în timpul unei sesiuni, care durează între 30 și 45 de minute, sunt arse între 300 și 500 de calorii, ceea ce este echivalent cu 1 oră de tenis... și fără dureri musculare.

Aquabike-ul nu bruschează nici mușchii, nici articulațiile! Această activitate este ușor de practicat, chiar dacă sunteți supraponderali sau în convalescență. Un alt plus, atunci când faceți WATERBIKE®, mișcările în apă provoacă un masaj de drenaj.  Astfel, eforturile depuse sunt mult mai plăcute fără a fi mai puțin eficiente.

... siluetă rafinată

Complexați de coapse, abdomen, fese? Nu vă faceți griji,  în cabină nimeni nu vă vede.  Puteți pedala în ritmul propriu pe sunetul muzicii pe care ați ales-o și constata rezultatele după doar câteva sesiuni.

Printre efectele de slăbire ale WATERBIKE®, putem enumera pierderea în greutate, reducerea circumferinței  coapselor sau șoldurilor.  Vă veți simți tonifiat și cu o siluetă rafinată. Evident, este necesar să asociem practicii WATERBIKE® un regim alimentar echilibrat, ® pentru a profita la maxim de aceste beneficii.

ABDOMEN PLAT

Sesiuni adaptate ...

Intrați în centrul WATERBIKE®, urcați în cabină, puneți-vă căștile, alegeți pe ecranele individuale un program de antrenament cu încălzire și exerciții abdominale, lăsați apa să ajungă pană la talie și pedalați!

WATERBIKE® vă permite să vă alegeți zona de acțiune și vă recomandă exerciții pentru reducerea circumferinței abdominale. Efectuarea unor mișcări continue în apă cu o bicicleta acvatică, activează drenajul și circulația sângelui, permițând astfel eliminarea grăsimilor de la nivelul abdomenului. Este ideal pentru eliminarea celulitei și tonifierea abdomenului.

 

... unui abdomen plat regăsit

Sculptarea propriul corp devine o plăcere! Cu WATERBIKE® toate condițiile sunt reunite. Ozonul din apă asociat jeturilor de hidromasaj permit masajul centurii abdominale în scopul regăsirii unui abdomen plat ferm și tonifiat.

WATERBIKE®  asigură rezultate vizibile în ceea ce privește remodelarea și slăbirea, profitând în același timp de liniștea unei cabine individuale, fără ore impuse. Meloterapia, cromoterapia, ecranul LCD... totul e conceput pentru a profita din plin de sesiunea WATERBIKE®.

 

ANTI-CELULITĂ

Tehnica de palpare-rulare acvatică ...

Celulita se traduce printr-o masă de celule de grăsime saturate, aflate în imposibilitatea de a-și îndeplini rolul lor de stocare.

Ele blochează circulația limfatică și împiedică toxinele să fie eliminate, cauzând astfel inflamații în anumite părți ale corpului. Putem găsi această celulită, cunoscută și sub numele de coajă de portocală, pe fese, picioare, abdomen, brațe... Efectul de drenaj asigurat de WATERBIKE® acționează ca și faimoasa tehnica de palpare-rulare permițând astfel reducerea celulitei.

... pentru o siluetă fără celulită

În timpul unei sesiuni WATERBIKE®, efectuați mișcări în apă activând astfel circulația sangvină.

Mișcarea apei asociată duzelor de hidromasaj și ozonului,  au o acțiune de detoxificare și de drenaj asupra pielii, țesuturilor și mușchilor, stimulând astfel eliminarea toxinelor și deci, reducerea celulitei. Pedalatul în apă ascultând muzica preferată sau vizionând clipuri reprezintă o manieră distractivă și simpatică de a lupta cu aceste celule de grăsime inestetice. WATERBIKE®  este aliatul vostru în procesul de slăbire!

RECĂPĂTARE FORMĂ

O activitate fizică blândă ...

Lipsită de orice contra-indicație, aquabiking-ul permite tuturor să se simtă bine în propriul corp și în propria minte, inclusiv femeilor însărcinate. În lunile de dinaintea și mai ales după naștere, puține activități fizice sunt permise pentru recăpătarea formei viitoarelor mămici, excepție WATERBIKE®, recomandat de către ginecologi.

WATERBIKE®, este o activitate fizică blândă, eficientă și relaxantă recomandată seniorilor. WATERBIKE®, permite recăpătarea formei și are un efect de drenaj, totul realizându-se cu blândețe, nedăunând niciodată articulațiilor, chiar și în cazul celor mai fragile. În plus, întărește sistemul cardiovascular în condiții de siguranță.

... o senzație de lejeritate

WATERBIKE® este un instrument adaptat recăpătării formei persoanelor în suferință, supraponderali sau chiar cu handicap. Această activitate permite regăsirea mobilității și  reducerea durerii asociate cu anumite patologii grave. Articulațiile se refac în mod progresiv și picioarele își revin fără nici un risc.

WATERBIKE® își demonstrează eficacitatea în ceea ce privește recăpătarea formei atât la nivel global cât și în probleme specifice: legate de circulație, musculare... Bărbații pot practica aquabiking-ul, excelent în recuperare, dar și pentru întreținerea sistemului cardiovascular și întărirea musculaturii. WATERBIKE® este un instrument benefic pentru întărirea mușchilor abdominali și pentru eliminarea colăceilor de pe burta bărbaților.

PICIOARE LEJERE

Picioare stimulate ...

Picioarele grele sunt primele semne ale insuficienței venoase. Activități acvatice, cum ar fi aquabiking-ul sunt recomandate pentru îmbunătățirea circulației sanguine.

Într-adevăr, aceste activități favorizează circulația sângelui la nivelul întregului corp. 80% din venele noastre sunt localizate în mușchi. Dacă nu lucrați mușchii, aceștia devin moi, venele se dilată și nu mai reușesc să transporte în mod corespunzător sângele către inima.  WATERBIKE® este ideal pentru îmbunătățirea sistemului venos și limfatic, deoarece realizează un "drenaj activ„  ce conferă senzația unor picioare lejere.

... o senzație de lejeritate

La fel ca o sesiune de drenaj într-un institut, WATERBIKE® permite, prin intermediul mișcărilor apei, masajul gambelor, coapselor și feselor.

Prin combinarea hidromasajului,  ozonului din apă și a bicicletei, obțineți rezultate legate de îmbunătățirea circulației veno-limfatice și slăbire. Resimțiți beneficiile practicii WATERBIKE® foarte repede, sub forma senzației de picioare lejere și tonifiate. Toate acestea cu blândețe și fără efort! Aceasta într-un mediu agreabil și plăcut, datorită sunetelor produse prin meloterapie și culorilor difuzate prin cromoterapie.