O stare de bine unică, beneficii multiple

2016

WATERBIKE se dezvoltă și în România

WATERBIKE® deschide primul centru în România.

2015

Lider mondial în Aquabikingul individual în cabină privată

Cu 700 mașini care operează în Franța și în străinătate, cu o experiență de mai mult de un milion de ore de funcționare, cu aproape 200 000 de clienți, WATERBIKE®, lider mondial în aquabiking-ul individual în cabină privată se impune  prin excelența sa în universul „wellness , fitness și înfrumusețare” pe bază de apă.

Această reușită se datorează satisfacției unanime a utilizatorilor cu privire la beneficiile remarcabile aduse de către aparat, atât la nivel fizic cât și mental.

Această expertiză recunoscută conferă astăzi mărcii legitimitatea de a proiecta și realiza noi dispozitive, eficiente și distractive în jurul ideii de wellness și apă, WaterRUN®  fiind lansat la finele lui 2014.

2011

Francezii descoperă WATERBIKE®

Acest model de eficiență și confort destinat recăpătării formei nu mai are nimic de a face cu versiunea originală! Creativitatea, exigența și grija pentru perfecțiune a mărcii au dat naștere într-un timp record, la o cabină individuală cu design avangardist și elegant, care a sedus imediat prin aspectul său tip  "cocon".

La această atmosferă intimă și liniștitoare este asociată o tehnologie sofisticată, care datorită performanțelor sale în cele mai mici detalii ale echipamentului, fac din fiecare sesiune WATERBIKE® o veritabilă oază de liniște și stare de bine în care apreciem bucuria de a ne gândi doar la noi înșine.

Toate etapele sunt acum automatizate - umplerea cabinei, scurgerea apei, blocarea ușii, declanșarea duzelor, reglarea puterii pedalelor printr-o comandă electronică – pentru o securitate constantă și un confort absolut.

Imediat succesul apare și conceptul WATERBIKE®  suscită un entuziasm de necrezut. O aprobare unanimă datorată, bineînțeles, eficacității  sinergiei armonioase și echilibrate între rezistența exercitată de apă și efortul muscular necesar pentru a pedala în apă. Dar nu numai... Un ingredient suplimentar, discret, dar omniprezent, implicat subtil în succesul WATERBIKE® este starea de spirit a unei mărci care pune în permanență tot know-how-ul și generozitatea sa în serviciul celor care-și  doresc să fie bine în corpurile și mintea lor.

2010

Lansarea conceptului WATERBIKE®

Începutul unei formidabile aventuri pentru Alain Lellouche și echipele sale.

Deținută de către Thermale Bike, companie 100% franceză, creată și condusă de Alain Lellouche, conceptul WATERBIKE® - Aquabiking individual în cabină privată, unic și inovator, este la originea unui sector aflat acum în plină expansiune.

Un succes formidabil, care nu se datorează întâmplării, ci eforturilor tenace ale acestui om de afaceri vizionar care a creat un nou univers la intersecția dintre universurile fitness,  wellness și estetică.

2009

Nașterea conceptului WATERBIKE®

Alain Lellouche descoperă în Italia, o baie dotată de o bicicletă. O instalație utilizată de fizioterapeuți pentru reeducarea cu blândețe a pacienților. De la umplerea mașinii pană la scurgerea apei precum și în ceea ce privește duzele de hidromasaj, totul în acest echipament empiric, funcționa lent și manual.

În calitate de întreprinzător familiarizat cu demararea de proiecte inovatoare, solide și prospere, el imaginează imediat transformări esențiale și indispensabile pentru ca acest echipament cu o utilizare paramedicală, să se metamorfozeze într-un sistem inteligent care favorizează o stare de bine și o igienă de viață cotidiană al unui public foarte larg, indiferent de sex și vârstă.