O stare de bine unică, beneficii multiple

WATERBIKE®, SPIRITUL SPA

WATERBIKE® este o activitate care poate fi descrisă ca fiind naturală pentru că ea utilizează elemente simple și sănătoase:  APA și MIȘCAREA.

Beneficiile apei și practicarea unei activități fizice ușoare sunt de necontestat, cu excepția unor cazuri fiziologice foarte rare. Aceasta este o activitate care privește aproape toate persoanele, indiferent de sex, vârstă (16 ani minim) sau categorie socioprofesională.  Relaxare, menținere în formă, estetică, pierdere în greutate, celulită, paramedical... există întotdeauna cel puțin un bun motiv pentru a pedala în apă cu WATERBIKE®.

WATERBIKE® inovează din nou în 2015, cu noua sa WaterRun®. În loc să pedalați,  mergeți pe o bandă de alergare acvatică (Aqua Running)! Ideal pentru a vă sculpta picioare de oțel în câteva ședințe. Acesta întărește mușchii ischio-jambieri, cvadricepșii, pectoralii și  mușchii abdominali.

EFECT RELAXANT

De la relaxare ...

Ritmul agitat al vieții de zi cu zi, serviciul, copii ...  face ca acordarea de timp pentru sine, pentru a elimina tensiunile și a se relaxa, să devină o adevărata provocare.  Trebuie de asemenea să practicăm o activitate fizică, să acordăm atenție siluetei... WATERBIKE® este soluția!

O sesiune de aquabike  permite eliberarea tuturor tensiunilor zilnice pentru un efect de maximă relaxare. Prin combinarea beneficiilor cardio cu cele ale apei calde, WATERBIKE® permite terminarea sesiunii mai mult relaxat decât obosit.  Într-adevăr, vă puneți la lucru mușchii și respirația într-o apă încălzită, favorizând astfel producerea de endorfine, analgezicele naturale ale corpului.

... la o stare de bine

Spre deosebire de alte sporturi, în apă, corpul este mult mai ușor, mușchii lucrează mai intens însă totul e realizat cu o limitare a stresului  muscular și producției de acid lactic (acid fabricat în cazul unei slabe oxigenări a țesuturilor).

O sesiune de WATERBIKE® vă permite să vă regăsiți vitalitatea, eliberându-vă de tensiunile acumulate și anihilând efectele stresului pentru a vă relaxa și reîncărca bateriile atât fizic cat si psihic. 45 de minute de sesiune ce combină cromoterapia și hidromasajul, cu mediul acvatic natural relaxant , vă vor face să vă simțiți calm și odihnit. Veniți să profitați  de virtuțile relaxante și regenerante ale unei sesiuni aquabike.  WATERBIKE®, de practicat fără moderație!

CROMOTERAPIE

Cromoterapia și WATERBIKE® ...

Cromoterapia este o medicină alternativă care permite tratarea  anumite patologii, cum ar fi stresul, durerile de cap, nervozitatea, insomnia...

Culorile corespund unor vibrații cu viteze,  lungimi de undă și ritmuri proprii care aplicate mai mult sau mai puțin timp  în cadrul sesiunii de WATERBIKE® vor avea diferite proprietăți de vindecare.  În funcție de gradul de căldură al fiecărei culori, apar efecte fizice și psihice ce provoacă răspunsuri spontane ale organismului.  Asocierea cromoterapiei unei sesiuni de aquabike nu poate fi decât benefică pentru corp și spirit!

... beneficii multiple

Principiul de cromoterapie se bazează pe faptul că fiecare culoare are virtuți diferite. Este important să le alegeți pe acelea care vor fi difuzate în timpul sesiunii voatre de WATERBIKE® ținând cont de propria personalitate, în scopul optimizării puterii sale energizante.

Printre diferitele culori folosite cel mai frecvent în cromoterapie, câteva exemple de proprietăți:  Violetul este utilizat pentru detoxificarea corpului și creșterea imunității, portocaliul este recomandat în tratamentul surplusului adipos și al durerilor musculare, în timp ce turcoazul are proprietăți calmante. Asocierea cromoterapiei  sesiunii WATERBIKE® este promisiunea unei stări de liniște, regenerare,  relaxare, armonie fizică și psihică.

HIDROMASAJ

Bun pentru corp ...

V-ați săturat de aspectul coajă de portocală?  Doriți să scăpați de această celulită care vă face viața dificilă?  WATERBIKE® este cel mai bun aliat în lupta împotriva celulitei!

În timpul unei sesiuni aquabike, jeturile și duzele de hidromasaj sunt orientate spre zonele sensibile ale corpului, ceea ce permite drenajul și tonifierea epidermei. Aspectul de coajă de portocală este de foarte multe ori cauzată de o slabă circulație sangvină și limfatică. Acțiunea stimulatoare a hidromasajului asupra pielii asociată cu ozonul prezent în apă conferă o mai bună oxigenare și favorizează eliminarea toxinelor. Acest masaj pe bază de apă din timpul unei sesiuni WATERBIKE® vă oferă posibilitatea de a spune la revedere celulitei persistente și de a  regăsi un corp ferm și bine proporționat.

... bun pentru spirit

Cu hidromasajul veți experimenta un veritabil moment de relaxare atât musculară cât și a mintii. Acest tratament vă va permite să vă decontractați și să vă dinamizați corpul cu blândețe datorită jeturilor și căldurii apei.

Cunoscut pentru proprietățile sale terapeutice, veți simți o diminuare a durerilor articulare și circulația voastră sangvină va fi amplificată. Masajul procură o senzație de lejeritate, care vă va permite o relaxare totală. Cu WATERBIKE® spuneți adio tensiunilor! Veți simți o stare de calm și de relaxare a mușchilor. Practicând aquabike-ul, veți descoperi o senzație de relaxare fără care nu mai puteți trăi datorită beneficiilor combinate ale căldurii, imponderabilității și masajului. WATERBIKE® este aliatul vostru pentru o stare de bine unică!

ULEIURI ESENȚIALE

De la arome agreabile ...

De la sosirea într-un centru WATERBIKE® sunteți învăluiți de mirosuri blânde de uleiuri esențiale care se degajă din cabine. Întâmpinați de o persoană calificată, sunteți instalați în cabina dumneavoastră individuala unde vi se explică în detaliu modul de funcționare al mașinii WATERBIKE®.

Diferite uleiuri esențiale cu beneficii multiple (de relaxare, fermitate, drenaj ...) vă sunt prezentate. Câteva picături din uleiul esențial pe care l-ați ales sunt adăugate în apa mașinii voastre WATERBIKE®. Pentru ca sesiunea să fie perfectă, lăsați-vă înconjurați de culoarea preferată folosind opțiunea de cromoterapie.  Parfumul uleiurilor esențiale asociat cromoterapiei are un efect benefic asupra echilibrului și  a stării de bine mentale.  O rezistență mai bună la oboseală și la stresul cotidian, eliminarea tensiunilor nervoase ... virtuțile sunt multiple.

... la aromaterapie

Uleiurile esențiale trimit un mesaj olfactiv direct către creier ceea ce explică de ce unele parfumuri acționează imediat asupra stării de spirit. Alegeți-vă aroma uleiului esențial care va fi adăugat în apa mașinii  voastre WATERBIKE® în funcție de beneficiul dorit: acțiune relaxantă, fermitate, drenaj ... și nu ezitați să testați câte unul la fiecare sesiune.

Personalul nostru calificat vă sfătuiește și poate sa vă orienteze, spre exemplu către uleiuri esențiale de chiparos, lămâie și salvie care sunt folosite pentru a rafina silueta, în timp ce lavanda, portocala sau maghiranul au beneficii calmante... În timpul unei sesiuni de aquabike, toate elementele sunt reunite pentru a vă relaxa:  cromoterapie , hidromasaj, aroma terapie ...  Veniți să profitați de numeroasele beneficii WATERBIKE®.

CABINE PRIVATE SAU DUO

O cabina moderna ...

Cu ocazia unei sesiuni WATERBIKE®, practicați aquabike într-o cabină privată, cu design avangardist și elegant. Ea seduce și prin aspectul său de cocon. La această atmosferă intimă și liniștitoare, WATERBIKE® asociază o  tehnologie sofisticată care, datorită performanțelor sale până la nivelul celor mai mici detalii ale aparatului, contribuie la a face din fiecare sesiune aquabike o adevărată oază de bunăstare gândindu-te numai la tine.

Toate etapele sunt automatizate, umplerea cabinei, scurgerea, blocarea ușii, declanșarea duzelor, reglarea puterii pedalelor cu ajutorul unei comenzi electronice , pentru o siguranță constantă și un confort absolut. Pentru o stare de bine , la începutul și sfârșitul sesiunii vă sunt puse la dispoziție infuzii care stimulează drenajul si relaxarea.

... si servicii apreciate

WATERBIKE®  își afirmă unicitatea printr-o cabină individuală sau în duo, extrem de ingenioasă și cu un mod de funcționare original. Intimitatea, lipsa constrângerilor și eficiența, totul este făcut pentru a vă procura o stare de bine, relaxare și satisfacție. Faceți programare atunci când doriți, fără orare impuse și practicați aquabike în intimitatea cabinei voastre individuale sau în doi, în cabinele care comunică între ele.

Întâmpinați la sosire de un personal calificat, o infuzie vă este oferită înaintea instalării în cabina privată. Puteți asculta muzica preferată,  să vă uitați  la TV,  răsfoi o revistă sau să urmăriți unul dintre programele de coaching WATERBIKE® concepute pe 3 ritmuri: Zen & Wellness, Picioare lejere sau Tonic, în timp ce pedalați având  mâinile libere. După fiecare sesiune, apa este schimbată și cabina este riguros curățată pentru o igienă maximă.