O stare de bine unică, beneficii multiple

Mărturii ale experților:  Stare de bine și înfrumusețare

Gil AMSALLEM
Fizioterapeut, coach, conferențiar, consultant, creator de masaje și tratamente.

Waterbike® este un super instrument! Recent apărut în universul wellness, acesta și-a dovedit și demonstrat eficacitatea pentru o recăpătare a formei  atât la nivel global cât și specific : probleme musculare, circulatorii, artrită ...

Apa creează o stare de imponderabilitate, ceea ce face posibil să se lucreze în condiții de siguranță și în condiții de confort, articulațiile gleznei, șoldurilor, genunchilor. Dar ea opune de asemenea o rezistență mușchilor care trebuie să facă eforturi pentru pedalare. Tonificându-se,  mușchii remodelează membrele inferioare și întreaga silueta apare mai armonioasă. Postura în șa, cu partea de jos a spatelui aflată în apa, favorizează o bună poziționare a coloanei vertebrale.

În ceea ce privește  hidro jeturile care trimit mii de bule mici, ele stimulează ușor pielea, o deblochează, revitalizează și regenerează.  Rezultatul: textura pielii tonifiată și o slăbire progresivă. Pentru a "relansa" corpul confortabil, eu recomand  un protocol de început de aproximativ douăsprezece sesiuni cu un ritm de  două până la trei ședințe pe săptămână.  Apoi, în întreținere, pentru menținerea supleței,  fermității și siluetei, o sesiune săptămânală ... pe viață!

Doctor Serge HOSANA
Absolvent al Facultății de Medicină din Paris. Diplomat în Muzicoterapie și Osteopatie. Co-autor al cărții « Mésothérapie, Médecine de Pointe » .

Un procedeu  care combină beneficiile sportului cu cele ale masajului de drenaj acvatic.
Cercetătorii au demonstrat ca secreția de endorfine – hormonii plăcerii -  secretați în timpul unei activități sportive reduc stresul prin crearea unei stări de bine, care este sporită de aspectul plăcut al apei.

În plus, cromoterapia specifică procedeelor Waterbike joacă un rol important  în experimentarea unei stări de bine în timpul ședinței de pedalat în apă. Într-adevăr lumina  colorată, utilizată încă din antichitate (egipteni, greci, chinezi ...) pentru rolul său de regulator al metabolismului, contribuie la senzația de stare de bine și liniște resimțită de către utilizator, după o sesiune.

Doctor Philippe Blanchemaison
Medic chirurgie vasculară, flebolog, lector la Facultatea de Medicină din Paris VI.

Philippe Blanchemaison a publicat mai multe articole și studii medicale cu privire la acțiunea pozitivă a aquabiking-ului asupra circulației venoase la nivelul picioarelor  și a celulitei; pentru el aceasta este cea mai bună tehnică anti-celulită.

Studiul observațional realizat pentru marca de Dr. Philippe Blanchemaison, confirmă beneficiile Waterbike®. Rezultatele studiului său (*) demonstrează faptul că utilizarea Waterbike® conduce la:

 • Îmbunătățirea fluxului sanguin și o reducere a senzației de picioare grele în 100% din cazuri.
 • Reducerea circumferinței șoldului cu până la 3 cm și reducerea circumferinței coapselor cu până la 2,5cm.
 • Slăbirea cu până la 2,9 kg .
 • O îmbunătățire a aspectului estetic al pielii, însoțită în 70% din cazuri de o diminuare a aspectului "coajă de portocală" specific celulitei.
 • O scădere a retenției de apă.
 • O reală senzație de stare de bine în 100% din cazuri.

Părerea clienților

 • 80% cred că Waterbike® ajută la slăbit
 • 70% spun că Waterbike® are un efect asupra tonifierii musculare a picioarelor și 80% asupra coapselor.
 • 100% cred că Waterbike® ajută la îmbunătățirea circulației venoase și reduce senzația de picioare grele.
 • 100% resimt o senzație de stare de bine după o sesiune de Waterbike®.
 • 90% consideră ca îmbunătățirile clinice resimțite sunt satisfăcătoare.


(*) Evaluarea eficacității Waterbike®  cu privire la ameliorarea circulației venoase, retenției de apă și a celulitei la nivelul membrelor inferioare a fost realizată pe un panel de 10 femei cu vârste cuprinse 32-62 ani, cu o medie de vârstă de 47 de ani,  aflate  în stare bună de sănătate, după ce au practicat timp de șase săptămâni, cate  2 sesiuni săptămânale a câte 30 de minute Waterbike®,  cu ajutorul studiului  a confirmat beneficiile remarcabile.