O stare de bine unică, beneficii multiple

Parteneriate D-LAB® și Algologie®

Parteneriat D-LAB®

D-LAB® este un partener  selecționat  de cele mai exigente institute pentru calitatea formulele sale în același timp naturale și concentrate  cât și pentru linia sa de îngrijire ultra-specifică, beneficiind de experiența specialiștilor din domeniul  sportiv, nutriție și medicină anti-îmbătrânire.

Filozofia sa?  Crearea de pârghii de acțiune internă pentru accelerarea rezultatelor îngrijirii externe. Zilnic, metabolismul este activat și sintezele celulare îmbunătățite pentru utilizarea la maxim a capitalului de energie.

Expertiza sa?  Crearea de tratamente de calitate excepțională. Cu o mare precizie, sunt asociate  virtuțile tradiționale ale unor fito-ingrediente atent selecționate și activii cei mai puri  conform celor mai recente descoperiri științifice , pentru a oferi formule foarte concentrate atât de puternice  încât rezultatele sunt vizibile imediat.

Pentru WATERBIKE®, D-LAB® a implementat programe care însoțesc fiecare persoană în funcție de nevoile sale.  Arderea grăsimilor, tonifierea musculara,  curățarea organelor cu funcții de eliminare a toxinelor, drenarea excesului de apă, restabilirea unei circulații sangvine eficiente: organismul primește zilnic,  activii  care îl ajută sa-și reveleze potențialul,  pentru un corp  plin de sănătate și o frumusețe perfect controlată.

Produsele D-LAB® asigură o legătură între fiecare sesiune WATERBIKE® :  organismul continuă să fie solicitat, chiar și între sesiuni, ceea ce îmbunătățește și mai mult rezultatele.

Parteneriat Algologie®

Pentru optimizarea sesiunilor,  WATERBIKE®  vă oferă biotehnologia marină Algologie  ce combină plăcerea și performanța ,  asociind beneficiile tratamentelor marine cu cele WATERBIKE®!

Marca oferă produse si tratamente marine ce pot fi utilizate in apa din cabină. În centrul formulelor blânde ale produselor Algologie, universul marin se alătură universului terestru pentru a-și răspândi bogăția la nivelul celulelor pielii și pentru a optimiza experiența WATERBIKE®.

Beneficiile produselor marine: alge, apa de mare, sunt incontestabile. Mineralele și oligoelementele conținute in apa de mare sunt esențiale organismului nostru și în special pielii noastre. Dar corpul  nostru nu știe să le producă , deci va trebui să i le oferim.  Algele concentrează până la 50 000 de ori proprietățile marine: iod, calciu, magneziu.

Băile pentru slăbit cu alge marine, uleiurile esențiale cu virtuți multiple sunt câteva din recomandările din cadrul sesiunilor  WATERBIKE®  in scopul   optimizării rezultatelor și procurării  unei experiențe incomparabile, amplificată de efectul duzelor de hidromasaj. Pentru a profita de beneficiile tratamentului și la domiciliu, WATERBIKE® oferă, de asemenea, o gamă de produse complementare de îngrijire (Crema fermitate , ser de  slăbire activă, gel energizant tc.) pentru rezultate vizibile imediat.  Cu toată bogăția oceanului, corpul și pielea își regăsesc echilibrul.