O stare de bine unică, beneficii multiple


Centrul WATERBIKE® Caranfil
 vă așteaptă  7 zile/7 pentru sesiuni de  Aquabiking  în cabine individuale sau în duo.

Echipat de 5 cabine de ultimă generație, centrul vă asigură de găsirea unui interval orar în care să practicați Waterbiking în cabină individuală sau în duo.  Cu sau fără programare nu ezitați să vă întâlniți cu consultanții noștri pentru a alege programul care vi se potrivește cel mai bine.

Fie că sunteți după o zi obositoare de muncă, că ați ieșit la cumpărături sau la o plimbare în Herăstrău, centrul nostru WATERBIKE® vă va aștepta la orice oră din zi pentru o pauză de relaxare și recăpătare a formei fizice.

Experimentați efortul și altfel!

SERVICIILE NOASTRE

Dinamică, zâmbitoare și profesionistă, întreaga echipă a centrului are plăcerea să vă însoțească pe perioada programului care corespunde cel mai bine așteptărilor dumneavoastră: Abdomen plat, Picioare lejere, Anti celulită, Siluetă, Recăpătare formă, Cardio Tonic...

Aveți de-a face cu veritabili experți ai siluetei pentru confortul și starea dumneavoastră de bine.

ECHIPAMENTELE  NOASTRE

Venezia, Sanremo, Roma… atâtea nume care ne fac să visăm, cabinele de ultimă generație vă așteaptă în ziua și la ora preferată.

Puteți alege între liniștea unei sesiuni într-o cabină individuală sau convivialitatea unei sesiuni într-o cabină duo.

Fie că alegeți  WATERBIKE® sau WaterRUN®, beneficiați de toate noile tehnologii ale aparatelor noastre: hidromasaj,  micro-peeling cu ozon,  cromoterapie...

PROGRAM

Luni - Vineri:  08.00 – 21.00
Sâmbătă: 09.00 – 18.00
Duminica: închis

CONTACT

Email: caranfil@waterbike.ro
Tel: 021.7960060